תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל העוגה הטובה ביותר פאונד אי פעם. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו, ו עוגת 7up פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת צינור 10 אינץ ' או 12 כוס מחבת Bundt עם תוספת קמח תרסיס אפייה.לנפות יחד מרכיבים יבשים; סט aside.in קערה של מערבל לעמוד, לנצח חמאה 2 1/2 כוסות (500 גרם) של סוכר עד אור וקרם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לנצח במשך זמן רב — כ 8 דקות, הוספת הסוכר בהדרגה. הכה בחלמון ביצה אחד בכל פעם.הכה בתמציות.
הסר קערה מן העמידה לנפות בתערובת הקמח 1/2 כוס בכל פעם, לסירוגין עם שמנת חמוצה. מערבבים או לקפל עם מגרד חובה כבד כדי mix.In קערת מתכת נקייה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את 1/2 כוס הנותרים (100 גרם) של סוכר עד פסגות נוצצות, רכות, גבות. אל תפרזי. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים במשך 50-75 דקות, עד בדיקות עוגה נעשה. לחלופין, אתה יכול לאפות את העוגה ב 300 מעלות F. במשך כ 2 שעות. זוהי הדרך האהובה עליי ביותר לאפות אותו-איטי ונמוך.