העוף הקלוי של יאן בירנבאום בירוק עם תירס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1823 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שמן זית, חומץ שמפניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. נסו ירקות ועשבי תיבול עם סלק קלוי ואגוזי לוז, תירס קלוי Tabouli ו אודה תירס הקיץ, ו ירקות עם סלט תירס קלוי ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה, לשלב את vinegars, מיץ לימון, שום, שאלוט, ו טרגון. לאט לאט לטאטא בשמן זית שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
טיפות בייקון
שמן זית
מרינדה
שאלות
טרגון
שום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. עוף מעיל מבפנים ומבחוץ עם 1 כוס המרינדה לקרר, מכוסה, לילה. שמור את המרינדה שנותרה לויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
מרינדה
עוף שלם
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר את העוף מן המרינדה ולהשליך מרינדה. עוף העונה מבפנים ומבחוץ עם 1 1/2 כפות תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
5
מערבבים את מרכיבי המילוי, ודוחפים אותם לתרנגולת. מסבך את העוף וצולה במשך 40 דקות. לכבות את התנור ולאפשר לציפור להמשיך לבשל בתנור במשך כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מתבלים את קמח האורז עם מלח, פלפל, ותערובת תיבול 1 כף. לזרוק את הצדפות בקמח ולנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
קמח אורז
צדפות
פלפל
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלח
7
מחממים את השמן במחבת סאוט רדודה. חום את הצדפות בשומן, על 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מסננים על מגבות נייר ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
שים את החמאה למחבת קטנה על חום בינוני לטגן את התירס במשך כ 5 דקות. לכבות את החום ולהוסיף את פלפלים piquillo, בצל ירוק, פטרוזיליה ומרינדה שמורות כדי להפוך את הויניגרט. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
מלח ופלפל
בצל ירוק
ויניגרט
מרינדה
פטרוזיליה
חמאה
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
לזרוק את הירוקים עם כמה כפות של ויניגרט. למעלה הירוקים עם עוף, צדפות, ואת ויניגרט הנותרים.