העיר העתיקה המפורסמת Carnitas עם סלסה נחש נאגה
העיר העתיקה המפורסמת Carnitas עם סלסה נחש נאגה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 871 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, tomatillos, כתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: העיר העתיקה המפורסמת Carnitas עם סלסה נחש נאגה, ביצת נחש מפחיד, ו סלסה ורדה Carnitas.
הוראות
מניחים את השומן בסיר בינוני מעל חום בינוני. ברגע שכל השומן נמס, מוסיפים את בשר החזיר, מלח, שום ועלי המפרץ.
חותכים את התפוז, לסחוט אותו ולהוסיף לסיר. לבשל עד בשר חזיר קרעים בקלות, על 2 שעות.
מגישים עם סלסה נחש נאגה בטורטיות, וליהנות עם בירה מקסיקנית קרה.
בערך לקצוץ את chiles ו tomatillos ולהוסיף לסיר על אש נמוכה. לבשל במשך כ -10 דקות.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עוד 10 דקות.
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת במשך 2 דקות. מתבלים במלח.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.