העצמות של רובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עצמות של רובי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח רב תכליתי, מלח כשר, בייקון עבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עצמות בייגלה, Bucket O ' Bones, ו עצמות ריבת חלב.
הוראות
חותכים את הבייקון לג 'וליאן בסדר, בערך 1/8 אינץ' עבה, ומניחים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
הוסף כמה כפות של מים ומבשלים, טיוח את השומן, עד הבייקון הוא חום זהוב בהיר ומתחיל לקבל פריך.
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הבייקון, עם כל השומן, לקערה ולאפשר להתקרר במשך 5 עד 10 דקות. מערבבים במים, חמאת בוטנים, ביצה, דבש ומלח. הניחו את המרכיבים הרטובים בצד.
בקערה אחרת, לשלב את הקמח, נבט חיטה, וקמח חיטה מלאה.
מוסיף את החומרים הרטובים ולהשתמש מרית גומי לשלב הכל לתוך בצק רך.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ולהשתמש מערוך לגלגל אותו לעובי של כ 1/4 אינץ'.
חותכים את עצמות כלב צורות עם חותך עוגיות ומניחים אותם לפחות 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מצופה קלף. לאסוף את השאריות יחד מחדש רול, חיתוך עצמות כלב יותר ומניח אותם על תבנית אפייה.
השתמש במזלג כדי לדקור כל עצם כלב ב 2 או 3 מקומות.
מניחים את תבנית האפייה בתוך תבנית אפייה שנייה למחבת כפולה, ואז מניחים בתנור ואופים עד שעצמות הכלב זהובות, 35 עד 40 דקות, מסתובבים פעם אחת באמצע זמן האפייה. כבה את התנור ותן לעצמות להתייבש בתנור עד שהתנור יחזור לטמפרטורת החדר.
הסר את העצמות מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום.
אם אתה, או הכלב שלך, מעדיף עצם כלב כי הוא קצת רך יותר ללעוס, לדלג על השלב של מתן עצמות להתקרר בתנור ובמקום להעביר אותם מתלה תיל ברגע שהם אפויים ולאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר.