הפאייה האולטימטיבית עשויה להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1281 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פפריקה, פלחי לימון, חוטי זעפרן נדיבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת פאייה גדולה או מחבת רדודה רחבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הפפריקה ואורגנו בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על כל העוף ואת העוף במרינדה במשך 1 שעה במקרר.
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מוסיפים את עור העוף כלפי מטה וחומים מכל הצדדים, מסתובבים עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מוסיפים מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
באותו מחבת, לעשות סופריטו על ידי לטגן את הבצל, שום, פטרוזיליה. מבשלים 2 או 3 דקות על אש בינונית. לאחר מכן, מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שהתערובת מקרמלת קצת והטעמים מתמזגים. מקפלים את האורז ומטגנים כדי לצפות את הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
זעפרן
12
מוסיפים את הצדפות והשרימפס, תוחבים אותם לאורז. השרימפס ייקח בערך 8 דקות לבשל. תן פאייה לנער טוב ולתת לו להתבשל, בלי לערבב, עד האורז הוא אל דנטה, במשך כ 15 דקות. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול, כאשר האורז ממלא את המחבת, מוסיפים את זנבות הלובסטר. כאשר הפאייה מבושלת והאורז נראה רך ולח, להפוך את החום למעלה במשך 40 שניות עד שאתה יכול להריח את טוסט האורז בתחתית, אז זה מושלם.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות