קושימומחה
מוכן ב196 שעות
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

הפורקר

הפורקר
המתכון ניתן להכין את הפורקר בסביבות 196 שעות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 2502 קלוריות , 84 גרם חלבון ו -219 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר חום, סירופ מייפל מישיגן, בדל חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: את הפורקר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טוחנים את בדל החזיר פעמיים באמצעות מטחנת בשר עם תבנית גדולה ויוצרים ארבע קציצות של 8 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
מפזרים את הקציצות בנדיבות עם ה-Brown Sugar Rub וצולים לטמפרטורה הרצויה (אנו ממליצים על בינוני או ורוד במרכז). למעלה עם צ'דר מעושן ולהמיס אותו כשהגריל שלך סגור.
מרכיבים שתצטרך
צ ' דר מעושןצ ' דר מעושן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
חותכים את החוליות החמות לשניים ומפצלים את המרכז. צולים משני הצדדים עד לפריכות. כדי להרכיב את הכריך, מורחים את הלחמנייה התחתונה במאיו דרום קרוליינה ומעליו צ'ילי כבוש ומייפל בייקון. לאחר מכן, הוסף את קציצת החזיר ולאחר מכן למעלה עם הקישור החם המפוצל. אנחנו מגישים את הצ'יפס החתוך ביד שלנו בצד, אבל הכריך נהדר עם סלט תפוחי אדמה, צ'יפס או כל דבר אחר.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מערבבים בקערה את הסוכר החום, אבקת הצ'ילי, המלח, השום המגורען, הבצל המגורען, הפלפל השחור ופלפל הקאיין. מכסים היטב ומשאירים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל מגורעןבצל מגורען
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקציפים יחד את החרדל, החומץ, הסוכר החום, הפפריקה, הפלפל השחור, פלפל הקאיין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים לשבת לילה כדי לפתח טעם (אנחנו משתמשים ברוטב הזה גם כרוטב ברביקיו על בסיס חרדל ללא מאיו).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8
מקציפים יחד את הרוטב והמיונז ומניחים בצד במקרר עד לשימוש. השתמש בכל תוספת לכריכים, לטבול דברים מטוגנים ב... באמת כל דבר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
שלבו את המלח הכשר, הסוכר החום והמלח הוורוד אם מעשנים את הבייקון, ומערבבים היטב. לאחר מכן טורפים פנימה את סירופ המייפל. משפשפים את התרופה על כל בטן החזיר ומניחים בשקית עם רוכסן (הוציאו את האוויר מהשקית לפני האיטום).
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בטן חזירבטן חזיר
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים במקרר למשך 7 ימים, הפוך את הבטן כל יום כדי לאזן את התרופה. ביום השמיני, הסר את הבטן מהתרופה ושטוף היטב. לאחר מכן מניחים במקרר ללא כיסוי, רצוי על רשת לזרימת אוויר טובה יותר. מניחים למשך הלילה לייבוש ויוצרים פלקלל (העור עשוי מחלבונים שנוצרים על פני השטח כדי לאפשר לעשן לחדור טוב יותר לבשר). אם יש לך מעשן, עשן את הבטן במשך 3 שעות בטמפרטורה של 200 מעלות פרנהייט עד לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
מוציאים מהמעשנת, מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'. אם אין לך מעשנת, שים את הבטן על רשת לתנור למשך 3 שעות ב-200 מעלות צלזיוס ומבשלים לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס. לאחר מכן מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים את פרוסות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 375 מעלות צלזיוס עד להשחמה ופריכה. (שמרו את שומן הבייקון הביתי לארוחת הבוקר של מחר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות11 קילו קישואים,3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוס צ'דר מעושןפרוס צ'דר מעושן75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי כבושצ'ילי כבוש2(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2אונקיות נוזלחומץ סיידר אונקיות נוזלחומץ סיידר אונקיות נוזל4ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'יפס לחתוך ביד, סלט תפוחי אדמה או צ' יפס, להגשהצ'יפס לחתוך ביד, סלט תפוחי אדמה או צ' יפס, להגשה11 קילו קישואים,חמוצים כשריםחמוצים כשרים11 קילו קישואים,בצל מגורעןבצל מגורען4לחמניות המבורגרלחמניות המבורגר2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)סירופ מייפל מישיגן (או סירופ מייפל האמיתי האהוב עליך)סירופ מייפל מישיגן (או סירופ מייפל האמיתי האהוב עליך)3366 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי11 קילו קישואים,מלח ורוד (אופציונלי, רק הכרחי אם מעשנים את הבייקון)מלח ורוד (אופציונלי, רק הכרחי אם מעשנים את הבייקון)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטן חזיר ללא עורבטן חזיר ללא עור907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תחת חזירתחת חזיר2קישוריםנקניקיות קישור חמות (אנחנו עושים את שלנו בבית אבל אתה יכול להשתמש בכל נקניק חנות פיקנטי קנה)נקניקיות קישור חמות (אנחנו עושים את שלנו בבית אבל אתה יכול להשתמש בכל נקניק חנות פיקנטי קנה)0(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1256 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל צהובחרדל צהוב