פודינג התירס של סבתא
פודינג התירס של סבתא הוא צמחוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לך חלב, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג הלחם של סבתא, פודינג הלחם של סבתא, ו פודינג בננה של סבתא.
הוראות
בקערה מקציפים ביצים וחלב.
מוסיפים תירס וסוכר; מערבבים היטב.
חותכים לחם ל-1/2 אינץ'. קוביות ומניחים ב 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם. נקודה עם חמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 50-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.