קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

הפיצה היחידה שאי פעם תרצה שוב: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצרלה ובזיליקום

הפיצה היחידה שאי פעם תרצה שוב: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצרלה ובזיליקום
המתכון הפיצה היחידה שאי פעם תרצה שוב: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצארלן ובזיליקום יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ברוקולי מפחית ברוקולי בסעיף תוצרת, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה skim חלק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו ברוקולי רבה, ריקוטה & מוצרלה פיצה, שעה אחת עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום, לחם מוצרלה פוקצ'ה, ו עגבניות, מוצארלן ופיצה בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על מחבת פיצה 12 אינץ', למתוח את הבצק שלך וליצור את קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
3
טפטוף 2 כפיות שמן זית כתית נוספת על הקרום ולהפיץ אותו עם מברשת בצק על הבצק לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מפזרים קרום עם 2 כפות פרמזן מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
קרוםקרום
5
בסיר קטן מכוסה, להביא מים 2 אינץ ' לרתיחה. להפריד ברוקולי צמרות לפרחים, להשליך גבעולים נמוכים או הזמנת מרק. מי מלח ומוסיפים פרחי ברוקולי. הטבח כיסה 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לנקז ברוקולי ולהגדיר על קרש חיתוך. קוצצים פרחי ברוקולי לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל בינוני גבוה לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים שמן, שום סדוק ועוף. מתבלים במלח ופלפל. חזה עוף חום לחתוך עבור מוקפץ או מכרזים עד מוזהב קלות בכל רחבי, 3 עד 5 דקות. קוצצים עוף מטוגן ושום על קרש חיתוך לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
מכרזי עוףמכרזי עוף
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
כדי להרכיב פיצה, קרום מנוקד עם חתיכות ברוקולי קצוצות ועוף קצוץ מבושל. קרום נקודה עם כפיות של ריקוטה ולהפיץ ריקוטה בעדינות עם החלק האחורי של הכף שלך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
עוף שלםעוף שלם
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קרוםקרום
10
מוסיפים עגבניות מיובשות פרוסות, מפזרים אותן מסביב לפיצה לקצוות. להשלים את ההרכבה עם שכבה דקה של מוצרלה גרוסה, על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
11
מניחים פיצה בתנור על מתלה באמצע וחום נמוך ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים 12 דקות, עד הגבינה הוא זהב עמוק בצבע ואת הקרום הוא חום פריך בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר פיצה מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות. למעלה עם הרבה בזיליקום קרוע או קרוע.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
חותכים פיצה ל 8 פרוסות באמצעות גלגל פיצה ומגישים.