הפיצה היחידה שאי פעם תרצה שוב: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצרלה ובזיליקום
המתכון הפיצה היחידה שאי פעם תרצה שוב: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצארלן ובזיליקום יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ברוקולי מפחית ברוקולי בסעיף תוצרת, גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה skim חלק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו ברוקולי רבה, ריקוטה & מוצרלה פיצה, שעה אחת עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום, לחם מוצרלה פוקצ'ה, ו עגבניות, מוצארלן ופיצה בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
על מחבת פיצה 12 אינץ', למתוח את הבצק שלך וליצור את קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
3
טפטוף 2 כפיות שמן זית כתית נוספת על הקרום ולהפיץ אותו עם מברשת בצק על הבצק לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
מפזרים קרום עם 2 כפות פרמזן מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
קרום
5
בסיר קטן מכוסה, להביא מים 2 אינץ ' לרתיחה. להפריד ברוקולי צמרות לפרחים, להשליך גבעולים נמוכים או הזמנת מרק. מי מלח ומוסיפים פרחי ברוקולי. הטבח כיסה 3 עד 5 דקות.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל בינוני גבוה לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים שמן, שום סדוק ועוף. מתבלים במלח ופלפל. חזה עוף חום לחתוך עבור מוקפץ או מכרזים עד מוזהב קלות בכל רחבי, 3 עד 5 דקות. קוצצים עוף מטוגן ושום על קרש חיתוך לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה עוף
עוף שלם
מכרזי עוף
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
כדי להרכיב פיצה, קרום מנוקד עם חתיכות ברוקולי קצוצות ועוף קצוץ מבושל. קרום נקודה עם כפיות של ריקוטה ולהפיץ ריקוטה בעדינות עם החלק האחורי של הכף שלך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
עוף שלם
גבינת ריקוטה
קרום
10
מוסיפים עגבניות מיובשות פרוסות, מפזרים אותן מסביב לפיצה לקצוות. להשלים את ההרכבה עם שכבה דקה של מוצרלה גרוסה, על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
עגבניות מיובשות
11
מניחים פיצה בתנור על מתלה באמצע וחום נמוך ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
אופים 12 דקות, עד הגבינה הוא זהב עמוק בצבע ואת הקרום הוא חום פריך בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר פיצה מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות. למעלה עם הרבה בזיליקום קרוע או קרוע.