הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אורגנו, גבינת מוצרלה חלב, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פיצת לחם צרפתי, פיצת לחם צרפתי, ו פיצת לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למיקום העליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים חמאה ו-3 כפות שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים שום, פתיתי פלפל, אורגנו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השום מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות. מערבבים במחצית פטרוזיליה / בזיליקום וקמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
4
הסר מהחום.
5
מניחים לחם לחתוך בצד למעלה על משטח עבודה נקי. באמצעות תבנית אפייה מעוטרת, לחץ על הלחם באופן שווה עד שנדחס לכ-2 / 3rds מגובהו המקורי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מניחים לחם על גבי תבנית אפייה מעוטרת. באמצעות מברשת מאפה, מברשת חצי תערובת שום / חמאה / שמן באופן שווה על פני משטחים לחתוך של לחם, מוודא לקבל הרבה חתיכות של שום וארומטיקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפה
7
מוסיפים עגבניות לתערובת השום / חמאה / שמן הנותרים במחבת, מערבבים לשלב, מגבירים את החום למדיום, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עשיר מופחת, על 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בעוד רוטב מבשל, להפיץ 1/4 של מוצרלה באופן שווה על פני השטח של לחם ולהעביר לתנור. לבשל עד גבינה בקושי נמס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד שהרוטב מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מורחים רוטב באופן שווה על פני לחם, ולאחר מכן להפיץ מוצרלה שנותר על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
11
מעבירים לתנור ואופים עד גבינה מותכת ורק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ומפזרים מיד פרמזן-רג ' יאנו,פטרוזיליה/בזיליקום הנותרים שמן זית כתית אקסטרה. אפשר להתקרר מעט ולשרת.