הפסטה של פיטר אל ' Tonno
הפסטאן אל-טונו של פיטר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פסטה קון טונו, Pastan al tonno, ו פיטר פיטר דלעת ברים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לבשל פסטה ספגטי עם כפית שמן במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים, משאירים פסטה לחה.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני לטגן את הבצל ושום ב 2 כפות שמן זית עד רך ומכרז, על 3 או 4 דקות.
הוסף את שתי פחיות טונה ולתת לבשל על בינוני במשך 6 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פסטה מבושלת וממשיכים לערבב. הפעל מבער לחום גבוה, להוסיף 2 כפות שנותרו של שמן זית ומבשלים 3 או 4 דקות.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה ומגישים לזרוק עם פטרוזיליה טרייה וגבינת פרמזן מגוררת.