קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הפתעה ממרינג אגוזי לוז

הפתעה ממרינג אגוזי לוז
הפתעת אגוזי לוז meringue עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 36 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פטל, אגוזי לוז, הדובדבן סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: עוגות הפתעה עם מרנג לימון, עוגיות הפתעה אגוזי לוז שוקולד + בגידה JIF! - התחרות סגורה, ו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה וציפוי בסיסים וצדדים של 2 x 20 ס " מ פחי קפיציים עם אפיית קלף. לטחון את אגוזי לוז וזיגוג סוכר במעבד מזון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אגוזי לוזאגוזי לוז
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, להוסיף חצי גלגלית סוכר לטאטא שוב עד נוקשה, ואז לחזור עם שאר הסוכר גלגלית. מקפלים את תערובת וניל, חומץ אגוז הקרקע עד בשילוב היטב. מחלקים את התערובת בין קופסאות ואופים במשך 25-30 דקות עד צמרות מוצקות למגע.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר להתקרר בקופסאות על מתלה תיל. המקצפת שברירית מאוד ועלולה להישבר קצת, אבל אל תדאג.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
5
בזמן שהקצפת מתקררת, תכיני את הקרם שוקולד. ממיסים את השוקולד בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז מסירים מהחום. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את השמנת ולהשאיר להגדיר במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בזהירות להסיר את מרנג מקורר מן הפחים ולשים שכבה אחת על צלחת הגשה. לרסק בקלילות מחצית פירות יער עם מזלג. באמצעות סכין צבעים, מורחים חצי קרם שוקולד על מרנג וכפית על פירות יער. למעלה עם השכבה הנותרת, ואז גלידה עם קרם שוקולד לקשט עם פירות יער הנותרים. תרגע עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים