הפתעה ממרינג אגוזי לוז
הפתעת אגוזי לוז meringue עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 36 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פטל, אגוזי לוז, הדובדבן סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: עוגות הפתעה עם מרנג לימון, עוגיות הפתעה אגוזי לוז שוקולד + בגידה JIF! - התחרות סגורה, ו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חמאה וציפוי בסיסים וצדדים של 2 x 20 ס " מ פחי קפיציים עם אפיית קלף. לטחון את אגוזי לוז וזיגוג סוכר במעבד מזון עד בסדר.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, להוסיף חצי גלגלית סוכר לטאטא שוב עד נוקשה, ואז לחזור עם שאר הסוכר גלגלית. מקפלים את תערובת וניל, חומץ אגוז הקרקע עד בשילוב היטב. מחלקים את התערובת בין קופסאות ואופים במשך 25-30 דקות עד צמרות מוצקות למגע.
הסר להתקרר בקופסאות על מתלה תיל. המקצפת שברירית מאוד ועלולה להישבר קצת, אבל אל תדאג.
בזמן שהקצפת מתקררת, תכיני את הקרם שוקולד. ממיסים את השוקולד בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז מסירים מהחום. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את השמנת ולהשאיר להגדיר במקום קריר.
בזהירות להסיר את מרנג מקורר מן הפחים ולשים שכבה אחת על צלחת הגשה. לרסק בקלילות מחצית פירות יער עם מזלג. באמצעות סכין צבעים, מורחים חצי קרם שוקולד על מרנג וכפית על פירות יער. למעלה עם השכבה הנותרת, ואז גלידה עם קרם שוקולד לקשט עם פירות יער הנותרים. תרגע עד ההגשה.