הצלעות הדביקות של מו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, צלעות תינוק בחזרה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), צלעות ממש דביקות, ו צלעות בלסמיות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, מתבלים את הצלעות במלח, פלפל ושום.
טפטוף עם שמן ולפזר את שיני על הצלעות במחבת.
יוצקים את הבירה על הצלעות, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות, עד הבשר רך.
מסננים את מיצי המחבת לסיר.
לטאטא את הקטשופ, ריבה ומיץ לימון ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות.
מחממים את המטגן. הגדר את הצד בשרי הצלעות למטה על תבנית האפייה, מברשת עם זיגוג מטגן 4 אינץ ' מהחום במשך 7 דקות. סובב את הצלעות ואת המברשת עם חצי זיגוג הנותרים. לצלות במשך 10 דקות, עד שמתחיל char.
מברשת עם זיגוג הנותרים לצלות עד השחמה, 10 דקות.
תן מנוחה במשך 10 דקות ומגישים.