קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

הצלעות הדביקות של מו

הצלעות הדביקות של מו
הצלעות הדביקות של מו יכולות להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לך ריבת משמש, מיץ לימון, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), צלעות ממש דביקות, ו הצלעות הדביקות של מו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על תבנית אפייה מעוטרת, מתבלים את הצלעות במלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
צלעותצלעות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף עם שמן ולפזר את שיני על הצלעות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את הבירה על הצלעות, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות, עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מסננים את מיצי המחבת לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
6
לטאטא את הקטשופ, ריבה ומיץ לימון ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קטשופקטשופ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחממים את המטגן. הגדר את הצד בשרי הצלעות למטה על תבנית האפייה, מברשת עם זיגוג מטגן 4 אינץ ' מהחום במשך 7 דקות. סובב את הצלעות ואת המברשת עם חצי זיגוג הנותרים. לצלות במשך 10 דקות, עד שמתחיל char.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
מברשת עם זיגוג הנותרים לצלות עד השחמה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
9
תן מנוחה במשך 10 דקות ומגישים.