הצלעות הדביקות של מו
הצלעות הדביקות של מו יכולות להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לך ריבת משמש, מיץ לימון, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), צלעות ממש דביקות, ו הצלעות הדביקות של מו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, מתבלים את הצלעות במלח, פלפל ושום.
טפטוף עם שמן ולפזר את שיני על הצלעות במחבת.
יוצקים את הבירה על הצלעות, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות, עד הבשר רך.
מסננים את מיצי המחבת לסיר.
לטאטא את הקטשופ, ריבה ומיץ לימון ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות.
מחממים את המטגן. הגדר את הצד בשרי הצלעות למטה על תבנית האפייה, מברשת עם זיגוג מטגן 4 אינץ ' מהחום במשך 7 דקות. סובב את הצלעות ואת המברשת עם חצי זיגוג הנותרים. לצלות במשך 10 דקות, עד שמתחיל char.
מברשת עם זיגוג הנותרים לצלות עד השחמה, 10 דקות.
תן מנוחה במשך 10 דקות ומגישים.