הצלעות של סילביה.
הצלעות של סילביה דורשות בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1469 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא רוטב ברביקיו, קטשופ, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו הצלעות של סילביה., בצק קולאש של סילביה, ו סלט עגבניות מלפפון של סילביה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלעות בסיר מלאי גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בינוני, לשלב קטשופ, רוטב ברביקיו, סוכר חום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, רוטב סטייק ושום; תערובת היטב. מבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך כ 20 דקות. (שימו לב שכל המרכיבים הנ " ל הם לפי הטעם. השתמש פחות או יותר מכל דבר שאתה אוהב. אני אף פעם לא עושה את הצלעות באותה הדרך פעמיים!)
חותכים את הצלעות בין העצמות ומניחים בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב על צלעות, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לבשל במשך 30 דקות נוספות.