הצלעות של סילביה דורשות בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1469 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא רוטב ברביקיו, קטשופ, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו הצלעות של סילביה., בצק קולאש של סילביה, ו סלט עגבניות מלפפון של סילביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הצלעות בסיר מלאי גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר בינוני, לשלב קטשופ, רוטב ברביקיו, סוכר חום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, רוטב סטייק ושום; תערובת היטב. מבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך כ 20 דקות. (שימו לב שכל המרכיבים הנ " ל הם לפי הטעם. השתמש פחות או יותר מכל דבר שאתה אוהב. אני אף פעם לא עושה את הצלעות באותה הדרך פעמיים!)