הקטעים המגעילים: גיד בקר
הקטעים המגעילים: גיד בשר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן צ'ילי, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 74 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חתיכות מגעיל: מילט Cod, הקטעים המגעילים, ראש חזיר., ו הקטעים המגעילים: Sopaipillas (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את גידי הבשר מתחת למים זורמים קרים; ולאחר מכן למקם לתוך קערה עם תוספת קיטור יחד עם רוטב סויה 1/4 כוס.
הוסף חצי כוס או מים כדי לכסות חלקית את הגידים. מביאים את המים לרתיחה; ואז להפחית לרתיחה קבועה ומבשלים במשך 4 שעות. (אם יש לך סיר לחץ, אתה יכול לצמצם את הזמן מהביל בחצי במשך שעתיים בסך הכל בישול במקום ארבע.)
הוסף מים נוספים לפי הצורך כדי להבטיח כי החלק התחתון של הסיר לא להתייבש.
הסר את הגידים מן הסיר ולהניח בצד את הנוזל רותח לשימוש אחר.
תן לגידים להתקרר לטמפרטורת החדר; ואז לקרר עד הגידים הם מוצקים לחלוטין.
דק לחתוך את הגידים לפרוסות 1/8 אינץ'. (הגידים המבושלים עשויים להיות כל הזמן במקרר במשך שבוע או יותר, כך שאתה יכול לחתוך כמה שיותר או מעט אתה צריך בכל פעם.)
מערבבים את הגידים עם רוטב סויה, חומץ, סוכר, מלח ושמן צ ' ילי. באופן אידיאלי, לתת את שאר המנה לפחות 2 שעות בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את פרוסות הגיד לספוג באופן מלא את הטעמים של ההלבשה. לאחר 2 שעות, לטעום פרוסת הגיד ולהוסיף תיבול יותר, לפי הצורך. לזרוק עם כוסברה קצוצה ובצל ירוק.