קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש
קיש של מאדאם Au Fromage יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אגוז מוסקט - אופציונלי, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין Au Fromage, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש).

הוראות

1
מרדדים את המאפה כדי להתאים זכוכית 10-1 / 2 אינץ ' או צלחת עוגת מתכת (לא נשלף התחתון). מקמט את הקצוות, לתקוע את התחתונה עם מזלג או קצה של סכין חדה, ומניח את המאפה במקפיא במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 218°. קו המאפה עם רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה ואופים בשליש התחתון של התנור עד המאפה הוא זהוב בקצוות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר מהתנור ולהסיר את רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה. החזירו את המאפה לתנור כדי לאפות עד שהתחתית זהובה, עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר מהתנור ושמורה. בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, ואת החלב עד מעורבב היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא מעורבבת, הופכים את התערובת למאפה אפוי מראש, ומפיצים את הגבינה באופן שווה על תחתית המאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים את החלק העליון עם אגוז מוסקט אם השתמשת גבינה שוויצרית, ואופים במרכז התנור עד המילוי הוא זהוב ונפוח, והוא אפוי לחלוטין, כ -30 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לנער את הקיש-אם הוא מוצק ללא בריכה של מילוי לא מבושל במרכז, זה נעשה. אתה יכול גם לתקוע להב סכין חד למרכז המילוי ואם זה יוצא נקי, הקיש הוא אפוי דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מוציאים את הקיש מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
כדי להכין קיש בייקון וגבינה (קורא אחד הזכיר לי כי אלזס הוא הבית של הקיש, אשר ראוי לשמו יש בייקון, לא חזיר, בו - חזיר הוא וריאציה נורמנדי), להסיר את הקליפה מ 4 אונקיות סלאב באיכות טובה, ולחתוך אותו לפרוסות עבות, ואז לחתוך את הפרוסות במחצית, לאורך, ו 1/4 אינץ פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון סלאבבייקון סלאב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מניחים אותם במחבת כבדה על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים אותו על צלחת נייר מגבת מכוסה, ומפזרים אותו על המאפה מראש אפוי לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1
לקלף וחצי בצל צהוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
2
חותכים אותו ברבעונים ואז פורסים את נייר הבצל דק. ממיסים 1 כף חמאה בתחתית מחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים קלות במלח, מכסים ומבשלים עד שהבצל רך מאוד ושקוף, ורק מעט משחימים בקצוות, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר אותם מהחום, והתפשט על המאפה מראש לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.