קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

הקניש של מייל אנד

הקניש של מייל אנד
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, שורש סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, קניש כרוב כבוש, ו קניש תפוחי אדמה.

הוראות

1
הפוך את המילוי: מחממים התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים את תפוחי האדמה russet ו יוקון זהב על תבנית אפייה 10 על 15 אינץ ' עד סכין קטן פוגש שום התנגדות כאשר חודר את מרכז תפוחי האדמה, 60 עד 90 דקות. שים את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בינתיים, מניחים את גזר לבן, שורש סלרי, בצל במעבד מזון דופק אותם עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים את השמלץ או השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הירקות הקצוצים ואת עלי המפרץ, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומבשלים כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם מכרז לחלוטין, ולאחר מכן לחשוף ולבשל עוד 10 דקות כדי לאפשר לנוזל להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמלץשמלץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום; להשליך את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
כאשר תפוחי האדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ולהעביר אותם דרך ricer לתוך תערובת ירקות מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
7
מוסיפים את הביצים ואת העונה עם יותר מלח ופלפל; מערבבים עם כף עץ עד החומרים מעורבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
בואו להתקרר לפני יצירת הקניש.
1
מניחים 8 ביצים מוכות ושמלץ או שמן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה ולהוסיף את התערובת לקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים משולבים בעיקר. הגבירו את המהירות לבינונית וערבבו עד שלבצק מרקם חלק ועקבי, כ-1 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
לעטוף את הבצק באופן רופף לעטוף פלסטיק לשטח אותו לתוך דיסק. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או כל עוד לילה. (הבצק יכול גם להיות קפוא עד 3 שבועות; להפשיר אותו במקרר לילה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
רול לקצץ את הבצק: חלק את הבצק בערך לשלישים. לשטח שליש עם מערוך או כף היד שלך כדי כ 1/4 אינץ ' עבה. העבר אותו דרך מכונת פסטה בסביבה הרחבה ביותר. מקפלים את הבצק לשניים, במידת הצורך, ומעבירים אותו דרך הגלילים 1 או 2 פעמים נוספות עד שהתוצאות מניבות חתיכה הקרובה לרוחב המכונה (כ -6 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
הוספת קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק, להמשיך להעביר את הבצק דרך המכונה, מה שהופך את ההגדרה צרה יותר עם כל מעבר עד שתשיג חתיכה בעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מניחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים אותו לריבועים. שמור את התוספות ולשלב לתוך פיסת הבצק הבאה להיות מגולגל. חזור עם שני השלישים האחרים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
דברים ו
9
אופים את הקניש: מחממים את התנור ל 375 מעלות. שמן קל גיליון אפייה 10 על 15 אינץ'. להפיץ על 1 כוס המילוי באופן שווה לאורך קצה אחד של חתיכת בצק גזוז.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגלגלים את הבצק סביב המילוי כדי ליצור גליל, באמצעות מרית כדי לעזור להרים את תחתית הבצק ממשטח העבודה שבו הבצק דבק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מברשת את התפר של קניש מגולגל עם שטיפת ביצים ולחץ קלות כדי לאטום אותו.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מניחים את תפר קניש למטה על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הבצק שנותרו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
הפוך 4 או 5 חתכים אלכסוניים על פני החלק העליון של כל קניש כדי לאפשר הרחבה בזמן הבישול.
14
מברשת כל קניש עם קצת לשטוף את הביצה ומפזרים אותו עם ציפוי על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. חותכים כל קניש לתוך 4 בולי עץ קטנים ומגישים עם החרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה