הקרם של מרק תפוחי אדמה של פט
הקרם של מרק תפוחי אדמה של פט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 8. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, חצי וחצי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו מרק נאצי מלא במרק בטטה, שמנת של בשר חזיר ומרק תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון מטגן ובצל, במחבת סאוט בינונית, עד להשחמה. תניח בצד.
על אש נמוכה, במחבת רוטב בינוני, לבשל קמח עד דביק. לאט מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה.
מערבבים בתערובת בייקון ובצל, תפוחי אדמה, ותפוחי אדמה מיידיים. מבשלים במשך 30 דקות ולאחר מכן להתמזג חצי וחצי.