קושימומחה
מוכן ב32 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

הרינג כבוש

הרינג כבוש
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פילה הרינג, מיץ לימון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סלק כבוש והרינג, עקיצות דג מלוח כבוש סקנדינבי, ו הרינג כבוש (Sledzie פולני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים הרינג במיכל 4-6 ליטר ומכסים עם מים. להכניס למקרר לילה, להחליף את המים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
הרינגהרינג
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
שלב 1 1/2 כוסות מים, חומץ, סוכר, גרגרי allspice, גרגרי פלפל, זרעי חרדל, זרעי כוסברה, עלה דפנה בסיר בינוני, לא מגיב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
פילה הרינג מסננים, לשטוף, יבש לטפוח. חותכים לרוחב לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'. מסדרים דגים בצלחת לא מגיבה או במיכל עם מכסה הדוק. מסדרים שמיר, גזר, ובצל על גבי דגים, ויוצקים מלח מקורר לתוך המנה. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 4 ימים. כדי לשרת, להסיר הרינג מן המלח ולאכול רגיל, עם גזר כבוש בצל, או עם קרקרים לחם שיפון וטוסט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הרינגפילה הרינג
לכריכהלכריכה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הרינגהרינג
שיפוןשיפון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.