צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? השעועית האפויה הטובה ביותר יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם סוכר חום, מולסה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה, ו שעועית אפויה.
הוראות
1
לקטוף דרך השעועית ולהסיר כל חלוקי נחל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
2
מניחים שעועית במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
להעביר את השעועית לסיר גדול או קערה, להוסיף מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולתת להשרות לילה. השעועית תהיה rehydrate ו להתנפח להכפיל את גודלם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
4
מסננים ולשטוף את השעועית, ואז לשים בסיר. מכסים את השעועית במים מתוקים ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיף את שאר החומרים, למעט בייקון. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 25 דקות או עד השעועית הם מכרז אבל לא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
שעועית
6
מעבירים את השעועית ואת מרק לתנור 2 ליטר-צלחת בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
להניח פרוסות בייקון בשכבה אחת על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
שעועית
8
אופים בתנור f שחומם מראש 325 מעלות במשך 45 דקות עד 1 שעה לבשל את הבייקון.