לא קאל Carnitas יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. לך לחנות ותביא פלחי ליים, טורטיות תירס, חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קרניטס עוף AKA Carnitas דה פולו, Carnitas Caldo (מרק Carnitas), ו Tex-Mex Carnitas (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את קתות החזיר מן הקירור 1 שעה לפני הבישול. אל תסיר את העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם
חזיר
2
מחממים את השומן בסיר נירוסטה גדול מעל חום גבוה ל 250 מעלות f. הסיר צריך להיות גדול מספיק כדי להתאים את כל חתיכות התחת חזיר זה לצד זה, לא על גבי זה, רצוי לא לגעת אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הוסף מספיק שומן חזיר כדי להטביע לחלוטין את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
בשר
4
מוסיף את הבצל ושום ולתת חום אבל לא לשרוף. אם שום שורף, אתה חייב להתחיל את התהליך מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
5
הסר בצל ושום מן השומן ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שומן חזיר
6
בזהירות להוסיף את חתיכות חזיר לשומן ולאחר מכן לאפשר את השמן להגיע 250 מעלות F שוב. אל תתנו חזיר מקל לתחתית או הצדדים של סיר. מערבבים כל 30 דקות כדי להבטיח אפילו צביעה. לבשל במשך כ 1 עד 1 1/2 שעות. החזיר צריך להיות בצבע קרמל עם טמפרטורה פנימית של 170 עד 180 מעלות F על מדחום מיד לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
שומן חזיר
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
סיר
7
חמש דקות לפני שאתם מוכנים להסיר את הבשר, מפזרים את המלח הכשר לתוך השמן. המשך לבשל חזיר במשך 5 דקות נוספות ולאחר מכן להסיר את החזיר מן השמן מגש. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
בשר
חזיר
שמן בישול
8
לגרוס את הבשר ומגישים עם פיקו דה גאלו, טורטיות חמות, סלסה, לימונים, ופרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
טורטיה
צנון
ליים
סלסה
בשר
9
לשלב את כל החומרים ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.