קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט

וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט
מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם 100 סנט למנה נופל בתקציב שלך, וולמן הרדוד-עלומה של מייקל רולמן עם יין לבן רוטב שאלוט יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 36 אוהדים. אם יש לכם מלח ים, שאלוט, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות, הפסטה של מיכאל רולמן עם מי עגבניות, בזיליקום ושום, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים 1/2 כפות החמאה וכף הקמח לקערה קטנה, ולשים יחד עד שהקמח משולב לחלוטין. (זה נקרא beurre manié.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת סאוטה גדולה מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את היין, 1/2 כוס מים, ואת הקורנית. להביא את הנוזל לרתיחה, ולאחר מכן להניח את הפילה במחבת. מכסים את המחבת, ולהתאים את הטמפרטורה כדי לשמור על נוזל בבית מבשלים. המשך להתבשל עד הפילה מבושלים, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את הדג ולהניח בצד על מגש.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
הופכים את החום לגבוה, מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ולימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
רוטברוטב
מלחמלח
6
להעביר כל פילה דגים לצלחת, מעיל עם הרוטב, ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב