וואלאיי הרדודה והרדודה של מיכאל רולמן עם יין לבן-רוטב שאלוט
מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם 100 סנט למנה נופל בתקציב שלך, וולמן הרדוד-עלומה של מייקל רולמן עם יין לבן רוטב שאלוט יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 36 אוהדים. אם יש לכם מלח ים, שאלוט, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות, הפסטה של מיכאל רולמן עם מי עגבניות, בזיליקום ושום, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1/2 כפות החמאה וכף הקמח לקערה קטנה, ולשים יחד עד שהקמח משולב לחלוטין. (זה נקרא beurre manié.)
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת סאוטה גדולה מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים עד שקוף.
מוסיפים את היין, 1/2 כוס מים, ואת הקורנית. להביא את הנוזל לרתיחה, ולאחר מכן להניח את הפילה במחבת. מכסים את המחבת, ולהתאים את הטמפרטורה כדי לשמור על נוזל בבית מבשלים. המשך להתבשל עד הפילה מבושלים, שלוש עד ארבע דקות.
הסר את הדג ולהניח בצד על מגש.
הופכים את החום לגבוה, מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ולימון.
להעביר כל פילה דגים לצלחת, מעיל עם הרוטב, ומפזרים פטרוזיליה.