קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ווייטנאמי בהשראת מתוק & שפמנון חריף עם ירקות כבושים

ווייטנאמי בהשראת מתוק & שפמנון חריף עם ירקות כבושים
מתוק בהשראה וייטנאמית & שפמנון חריף עם ירקות כבושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 834 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך על microplane, כוסברה, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו גריל Cajun השראה עם ירקות קיץ, שרימפס, נקניק ושפמנון, ירקות כבושים בהשראת סצ'ואן, ו סלט אטריות אורז וייטנאמי w / ירקות כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הדגים -
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
שים את הדג בשקית ניילון אטומה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים את כל המרכיבים הנותרים תחת מרכיבי דגים יחד ושופכים את שקית ziplock. שים במקרר בזמן שאתה מכין את הרכיבים הנותרים או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חמוצים הירקות -
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מערבבים יחד את שני vinegars, 1/4 כוס דבש, 1/2 כפית Sriracha, 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים את הגזר, הבצל, הצנון והמלפפון ומערבבים יחד. להפריש לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. הערה-אתה באמת יכול להשתמש בכל משולבת של ירקות אלה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
הפוך את רוטב היוגורט -
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מערבבים יחד את היוגורט, 1 כף Sriracha, 1/4 כפית דבש, ו 1/4 כפית מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הפוך את האטריות ואת edamame-להרתיח מים ולהוסיף את אטריות האורז. כ 2 דקות לפני האטריות נעשות, להוסיף את edamame. לבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מסננים ושוטפים במים קרים. חזור לסיר ורק לפני ההגשה, להוסיף את זרעי שומשום, 4-6 TB (לפי הטעם) של נוזל כבישה ירקות, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מבשלים את הדג: לצלות במשך כ 6-10 דקות עד השחמה מבושל דרך. זמן הבישול באמת תלוי בעובי הדגים שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
להרכיב את המנה: בקערה רדודה או צלחת, מניחים ערימה של אטריות ו edamame, העליון עם חתיכת דגים, לטפטף את רוטב היוגורט על הדגים, העליון עם כף של הירקות שנבחרו (סחוט של מיץ כבישה), ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
תהנו!

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםשומשום שחור, קלוישומשום שחור, קלוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומשום שחור, קלוישומשום שחור, קלוי2גזר, לחתוך 4 חתיכות לאורכו, פרוס דקגזר, לחתוך 4 חתיכות לאורכו, פרוס דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שפמנוןשפמנון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ סיידרחומץ סיידר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה, קצוץכוסברה, קצוץ1מלפפון, קלופים, חצוי, זרע, פרוס דקמלפפון, קלופים, חצוי, זרע, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרEdamameEdamame3שיני שום, טחון או לחוץשיני שום, טחון או לחוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יוונייוגורט יווני591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדבשדבש0חתיכות טופי הית' ברדבשדבש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'דבשדבש4צנוניות, פרוסות דקותצנוניות, פרוסות דקות1בצל אדום קטן, פרוס דקבצל אדום קטן, פרוס דק397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קופסת אטריות אורזקופסת אטריות אורז33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ אורזחומץ אורז0חתיכות טופי הית' ברמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםמלחמלח1צביטהכל מלח ופלפלכל מלח ופלפל2בצל ירוק, טחוןבצל ירוק, טחון13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן שומשוםשמן שומשום12 כפיות אבקת שוםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1חתיכות טופי הית' ברSrirachaSriracha12 כפיות אבקת שוםSrirachaSriracha23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תמרי (או רוטב סויה)תמרי (או רוטב סויה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'ינג' ר, טחון או מגורד על מטוס מיקרוג'ינג' ר, טחון או מגורד על מטוס מיקרו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.