וולינגטון בקר בודדים
בשר בקר אישי Wellingtons עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1184 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פילה פילה בשר, בצל, שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר בקר אישי Wellingtons, בשר בקר אישי Wellingtons, ו בשר בקר אישי Wellingtons עם Duxelles פטריות.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב את הפטריות, בצל, שרי, חמאה או מרגרינה ופטרוזיליה ו לטגן עד שכל הנוזל נספג ואת התערובת דומה משחה. מכסים את החלק העליון של כל סטייק עם התערובת.
להפשיר חלקית את יריעות בצק עלים ולגלגל חתיכות דקות מספיק כדי לכסות את החלק העליון, הצדדים והתחתון של כל סטייק.
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד תקופת המאסר.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים סטייקים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. (הערה: הם יהיו נדירים אך ימשיכו לבשל בזמן שהמנה יושבת.)