וופל שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים שוקולד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 404 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, וופלים עם שוקולד עם סירופ חמאת בוטנים # DivineInNYC, ו וופלים פטל עם שוקולד-חמאת בוטנים טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מניחים את החמאה ושוקולד צ ' יפס לתוך קערה בטוחה במיקרוגל. מבשלים על כוח גבוה במשך 1 דקה, ואז מערבבים. המשך לבשל במשך 15 שניות בכל פעם, ערבוב בכל פעם עד שוקולד נמס וחלק. שים בצד כדי להתקרר מעט.
כאשר תערובת השוקולד היא די מגניב, מערבבים בחלב, חלבונים, וניל.
יוצקים את זה לתוך החומרים יבשים, ומערבבים רק עד מעורבב.
מחממים את הוופל, ואת המעיל עם ספריי בישול. הבלילה וופל כפית על ברזל חם בכמויות הרצויות. קרוב, ומבשל עד שהברזל מפסיק לרתוח, וקל להסיר וופלים. חזור עם הבלילה שנותרה.