קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וופלווי חזיר

וופלווי חזיר
ניתן להכין את המתכון לוופלי חזיר תוך כ-30 דקות . , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 13 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 387 קלוריות . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, גבעולים וחתיכות פטריות, גבינת צ'דר וופלים. עם ציון ספונקולרי של 49% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בלאק אייד פיז עם נקניק חזיר , אספרגוס וספירלות חזיר , וסקלופ אפוי עם פרמה חזיר .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את בשר החזיר, הפטריות, המיונז, הסלרי והבצל.
מרכיבים שתצטרך
16 וופלים קפואים16 וופלים קפואים
1 קופסה (4 אונקיות) גבעולי וחתיכות פטריות, מסוננים וקצוצים דק1 קופסה (4 אונקיות) גבעולי וחתיכות פטריות, מסוננים וקצוצים דק
פחית גבעולים וחתיכות פטריות, מסוננים וקצוצים דקפחית גבעולים וחתיכות פטריות, מסוננים וקצוצים דק
4 כפיות חרדל מוכן, לא חובה4 כפיות חרדל מוכן, לא חובה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
2
מורחים תערובת על שמונה וופלים; למעלה עם שאר הוופלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
3
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
בינתיים ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; להרתיח ולערבב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
6
מסירים מהאש.
7
מוסיפים חרדל וגבינה אם רוצים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מגישים עם וופלים.