וופלים בחמאה
וופלים בחמאה יכולים להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 24%. נסו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, הוופלים הטובים ביותר בחמאה, ו וופלים בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, אבקת חלב מיובש, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מקררים את "תערובת מאפס" בשקיות אחסון מפלסטיק עד שרעבים לוופלים. (זה ישמור במשך 1 חודש.)
בבוקר ופל, לטאטא ביצים בקערה גדולה עד מעורבב, ואז לטאטא במים וחמאה מומסת.
לטאטא מרכיבים יבשים לתערובת נוזלית רק עד חלקה.
מברשת ואפל שחומם מראש בקלילות עם שמן צמחי הבלילה כפית-על 2 כוסות עבור 4 וופלים-בברזל, מתפשט במהירות.
לבשל וופלים על פי הוראות היצרן, העברה כמו מבושל מתלה של תנור 250°f מראש כדי להתחמם. (אם אתה לא מתכוון להשתמש בתערובת כולה בבת אחת, לחלק תערובת יבשה-מרכיב לשלישים ולהעביר 3 שקיות פלסטיק sealable לקירור. אתה צריך 1 ביצה, 1 כוס מים, ו 2 כפות מומסות חמאה ללא מלח עבור כל שקית.)