וופלים בחמאה עם רוטב תות תוצרת בית
וופלים בחמאה עם רוטב תות תוצרת בית יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 865 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תותים, מים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו וופלים בחמאה עם ריבת תות צרפתי, וופלים מחיטה מלאה תוצרת בית עם חלב חמאה {ללא תוספת סוכר}, ו וופלים בחמאה עם סירופ תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החלבונים ביצה קרם של טרטר עם מערבל יד עד פסגות נוקשות מופיעים.
בקערה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, חלב חמאה, וניל 2 כפות חמאה מומסת.
לתוך קערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה וקינמון.
לשלב עם החומרים הרטובים ומערבבים עד incorporated. מקפלים את הלבנים לתוך הבלילה, בעדינות.
משמנים את מכשיר הוופל עם כמות קטנה של חמאה מומסת ומחממים את מכשיר הוופל על פי הוראות היצרן.
מצקת הבלילה על הוופל ומבשלים עד חום זהוב, על 3 1/2 עד 5 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את התותים, סוכר, מים, גרידת לימון, מיץ לימון קורנפלור. מביאים לרתיחה וקציפים בעדינות עד שהתערובת מתעבה מעט.
מגישים וופלים עם אבקת סוכר ורוטב תות.