וופלים דלעת עם סירופ מייפל תפוחים
וופלים דלעת עם סירופ מייפל תפוחים נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך חלב, אבקת סוכר, תערובת מקורית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וופלים דלעת עם סירופ מייפל-אגוז, חמאה וופלים דלעת עם תפוחים וסירופ סיידר תפוחים, ו חמאה וופלים דלעת עם תפוחים וסירופ סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, חומרי סירופ חום, ערבוב מדי פעם, עד תרכיז מיץ נמס תערובת חמה.
מחממים וופל ברזל; גריז עם ספריי בישול, שמן צמחי או קיצור. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הוופל למעט פקאן ואבקת סוכר עם מקציף חוט או מקצף יד עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למרכז של וופל חם. מכסה סגור של וופל ברזל.
אופים על 5 דקות או עד עצירות מהביל וופל הוא חום זהוב. בזהירות להסיר ופל.
מפזרים אגוזי פקאן ואבקת סוכר.