וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי
וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי דורשים בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 253 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, זרעי פשתן, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כארוחת בוקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 42% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קמח תירס שקדים עם לפתן אפרסק ופירות יער , וופלים עם לפתן אגסים-דובדבנים , וופל הדרים עם לפתן מרמלדה .
הוראות
בסיר קטן מערבבים את האפרסקים, מיץ התפוזים, הסוכר החום והקינמון; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
להוסיף פירות יער; מבשלים ומערבבים במשך 8-10 דקות או עד שמסמיך.
בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, זרעי הפשתן, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון.
מערבבים את החמאה, מיץ התפוזים, השמן והוניל; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.