וופלים עם קמח תירס ולימון עם קומפוט פטל-ריבס
ולימון וופלים קמח תירס עם פטל-ריבס Compote הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, מים, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וופלים ללא גלוטן לימון קמח תירס עם סירופ ריבס תות, וופלים קמח תירס עם קומפוט אוכמניות, ו וופלים קמח תירס עם קומפוט משמש-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד ריבס הוא רך תערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
כדי להכין וופלים, לשלב קמח תירס ו 1 כוס מים רותחים בקערה גדולה.
תן לעמוד 20 דקות או עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מעיל ופל עם ספריי בישול; preheat.
מוסיפים ביצים לתערובת קמח תירס; מערבבים עם מקצף לשלב. מערבבים בחמאה, 2 כפיות קליפה, ומיץ. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות סודה לשתיה) בקערה; מערבבים לשלב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת קמח תירס.
שלב יוגורט דל שומן וחלב בקערה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד בשילוב.
כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל ופל 4 אינץ ' על ופל חם ברזל, מתפשט הבלילה לקצוות. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד שנעשה; הליך חוזר עם הבלילה שנותרה.
כדי להכין ציפוי, לשלב יוגורט יווני ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה.
מגישים וופלים עם קומפוט חם וציפוי יוגורט.