וופלים קוקוס
וופלי קוקוס עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 617 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קוקוס, חמאה, תמצית קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. הציון הזה די טוב. נסו וופלים של פטל קוקוס עם קצפת קוקוס, קוקוס מקדמיה אגוז וופלים, ו וופל קוקוס מחיטה מלאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, חלב הקוקוס, החמאה והתמצית. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה קוקוס.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
מגישים כמות הוופלים הרצויה עם קצפת ותוספת שוקולד.
להקפאת וופלים מסדרים וופלים בשכבה אחת על ניירות אפייה. להקפיא לילה או עד המשרד.
מעבירים לשקית מקפיא מפלסטיק הניתנת לסגירה חוזרת. וופלים עשויים להיות קפואים עד 2 חודשים.
לשימוש בוופלים קפואים: מחממים וופלים מחדש בטוסטר.
מגישים עם ציפוי שוקולד וקצפת.