וופלים שיבולת שועל
וופל שיבולת שועל חמאה עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . 19 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 53% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו וופלים עם בשר עוף מטוגן בחלב , וופלים עם וופלים עם חלב חמאה .
הוראות
מחממים מגהץ וופל לפי הוראות היצרן.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מקציפים חלמונים בקערה אחרת, שומרים חלבונים בקערה שלישית.
הוסף חלב חמאה, חלב וחמאה מומסת לחלמונים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח; מקציפים עד שהבלילה מתערבבת.
מקציפים חלבונים ותמצית וניל בקערת זכוכית או מתכת עד שנוצרים פסגות רכות. מקפלים מחצית מחלבוני הביצים לתוך בלילת החמאה עד שהחלבונים נטמעים; חזור עם החצי הנותר.
מצקת את הבלילה לתוך ברזל וופל שחומם מראש. מבשלים עד שהוופלים זהובים ופריכים, כ-5 דקות.
מעבירים את הוופל לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי למנוע רטיבות וחזרו על הפעולה עם שאר הבלילה.