וינדלו המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 804 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. מתכון זה מאוכלרשת דורשת כמון טחון, מלח ופלפל, אורז יסמין ונענע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 48%, המנה הזו טובה. נסו עוף קל 5 שלבים, חזיר, בקר או כבש וינדלו, כבש וינדלו, ו חזיר או כבש וינדלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את הכורכום, הכוסברה, הכמון, הפפריקה, החרדל היבש, הל והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
מניחים את העוף (למעט הכנפיים) בכלי רדוד ומתלבשים עם חצי מתערובת התבלינים, השום, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. לכסות ולתת למרינדה במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2
מניחים את כנפי העוף בסיר קטן, מכסים במים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה נמוכה ומציפים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה ועמוקה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השום, עלי הדפנה, פלפל הצ 'ילי, הג' ינג ' ר, הבצל ושאר תערובת תבליני הקארי. מתבלים במלח. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד לריכוך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את העגבניות וכ -1 כוס מציר הכנף ומביאים לרתיחה. החלק פנימה את העוף וכסה חלקית במכסה או בנייר כסף, ומאפשר מעט אדים לברוח. מנמיכים את האש לרתיחה ומציפים את העוף ברוטב, כ -30 דקות.
וינדלו בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז פאלקום נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג אוסלזה (חצי בקבוק) עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.