ויסקי מרמלדה
אם יש לכם כתום סביליה, מים, טריקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו תבלין במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר משומר וגזר עם ריבה-זיגוג ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו אייס ויסקי קפה עם סירופ ויסקי וקצפת.
הוראות
לשטוף את התפוזים ולשים במחבת גדולה עם מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים במשך 21/2 שעות, עד התפוזים רכים מאוד.
הסר מהחום וגרוף את התפוזים לקערה גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים ולגרוף את הבשר והזרעים בחזרה למחבת באמצעות dessertspoon. לחזור לרתיחה ומבשלים חשפו במשך 30 דקות.
בינתיים לחתוך את קליפת התפוז לרצועות (או באמצעות סכין חדה או סכין ומזלג עבור סגנון chunkier). לחץ על התוכן של המחבת דרך מסננת לתוך מחבת שמירה, הקשה על אף עיסת ככל האפשר.
מוסיפים את הקליפה, הסוכר והדק או המולסה למחבת. שים כמה צלחות במקפיא.
מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להעלות את החום לרתוח במהירות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת סביב 6-10 דקות. כדי לבדוק את זה לכבות את החום מתחת לרמלדה, לקחת צלחת מתוך המקפיא והכפית על גוש קטן של ריבה. השאירו לרגע, ואז לדחוף את המרמלדה עם האצבע. אם פני השטח קמטים הוא מוכן, אם לא להרתיח עוד כמה דקות ולבדוק שוב.
מערבבים את הוויסקי לתוך המרמלדה, ואז להשאיר אותו להתקרר במשך 10 דקות. תן לו מערבבים כדי להפיץ את הקליפה, ואז כפית לתוך צנצנות חמות נקיות (לשים אותם דרך מדיח הכלים ולהשאיר לייבש או לשטוף ולנקז, ולאחר מכן לשטוף היטב, ולאחר מכן חם בתנור במשך 10 דקות) כיסוי תווית.