קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ויסקי מרמלדה

ויסקי מרמלדה
אם יש לכם כתום סביליה, מים, טריקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו תבלין במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר משומר וגזר עם ריבה-זיגוג ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו אייס ויסקי קפה עם סירופ ויסקי וקצפת.

הוראות

1
לשטוף את התפוזים ולשים במחבת גדולה עם מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים במשך 21/2 שעות, עד התפוזים רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום וגרוף את התפוזים לקערה גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים ולגרוף את הבשר והזרעים בחזרה למחבת באמצעות dessertspoon. לחזור לרתיחה ומבשלים חשפו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים לחתוך את קליפת התפוז לרצועות (או באמצעות סכין חדה או סכין ומזלג עבור סגנון chunkier). לחץ על התוכן של המחבת דרך מסננת לתוך מחבת שמירה, הקשה על אף עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הקליפה, הסוכר והדק או המולסה למחבת. שים כמה צלחות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להעלות את החום לרתוח במהירות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת סביב 6-10 דקות. כדי לבדוק את זה לכבות את החום מתחת לרמלדה, לקחת צלחת מתוך המקפיא והכפית על גוש קטן של ריבה. השאירו לרגע, ואז לדחוף את המרמלדה עם האצבע. אם פני השטח קמטים הוא מוכן, אם לא להרתיח עוד כמה דקות ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מערבבים את הוויסקי לתוך המרמלדה, ואז להשאיר אותו להתקרר במשך 10 דקות. תן לו מערבבים כדי להפיץ את הקליפה, ואז כפית לתוך צנצנות חמות נקיות (לשים אותם דרך מדיח הכלים ולהשאיר לייבש או לשטוף ולנקז, ולאחר מכן לשטוף היטב, ולאחר מכן חם בתנור במשך 10 דקות) כיסוי תווית.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן