קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר מלכותי סטרלינג

וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר מלכותי סטרלינג
וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר סטרלינג מלכותי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ג'לטין כסף, ג' לטין, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סטרלינג קופר בליני עם קוויאר, קוקטייל קלע סטרלינג קופר, ו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפתוח את הצדפות ולהפריד את המיץ מהבשר, שומר את שניהם במקרר. נקה את הצדפים התחתונים היטב ושמור אותם לאחר כך.;
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיץמיץ
בשרבשר
1
מחממים את החמאה והכרישה בסיר קטן על אש נמוכה ומבשלים עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. צ ' יל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
3
יוצקים לתוך בלנדר ומחית עם קרם ותרד blanched כדי לקבל צבע ירוק מנטה בהיר. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
קרםקרם
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
1
מקציפים את הקרם פרש לפסגות רכות במערבל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
2
חום 1/2 כוס של בסיס וישיסואז בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לבסיס. מקפלים את creme fraiche מוקצף ו 1/2 כוס יותר של בסיס vichyssoise.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ג ' לטיןג ' לטין
בסיסבסיס
4
כדי להפוך את זיגוג צדפות: להביא 3 כפות של מיצי צדפות שמורות לרתיחה בסיר קטן. מסננים דרך מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
צדפותצדפות
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
6
בואו מגניב אבל לא מספיק כדי להגדיר.
7
כדי לסיים: למלא את 8 צדפות שמורות על 3/4 מלא עם מוס וישיסואז ולהגדיר צדפה על גבי. שמור על קור רוח ומברשת עם זיגוג צדפות עדיין נוזלי. חזור על צחצוח עד כל הצדפה יש ברק אליו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
זיגוגזיגוג
8
מקשטים עם קוויאר, פריחת צ ' ייב ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
עיריתעירית
שמירשמיר