וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר סטרלינג מלכותי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ג'לטין כסף, ג' לטין, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סטרלינג קופר בליני עם קוויאר, קוקטייל קלע סטרלינג קופר, ו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפתוח את הצדפות ולהפריד את המיץ מהבשר, שומר את שניהם במקרר. נקה את הצדפים התחתונים היטב ושמור אותם לאחר כך.;
מרכיבים שתצטרך
צדפות
קונכיות פסטה
מיץ
בשר
1
מחממים את החמאה והכרישה בסיר קטן על אש נמוכה ומבשלים עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. צ ' יל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
3
יוצקים לתוך בלנדר ומחית עם קרם ותרד blanched כדי לקבל צבע ירוק מנטה בהיר. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
תרד
קרם
מנטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מסננת
1
מקציפים את הקרם פרש לפסגות רכות במערבל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
2
חום 1/2 כוס של בסיס וישיסואז בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לבסיס. מקפלים את creme fraiche מוקצף ו 1/2 כוס יותר של בסיס vichyssoise.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
ג ' לטין
בסיס
4
כדי להפוך את זיגוג צדפות: להביא 3 כפות של מיצי צדפות שמורות לרתיחה בסיר קטן. מסננים דרך מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
צדפות
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
6
בואו מגניב אבל לא מספיק כדי להגדיר.
7
כדי לסיים: למלא את 8 צדפות שמורות על 3/4 מלא עם מוס וישיסואז ולהגדיר צדפה על גבי. שמור על קור רוח ומברשת עם זיגוג צדפות עדיין נוזלי. חזור על צחצוח עד כל הצדפה יש ברק אליו.