קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

וניל-כתום ריבה

וניל-כתום ריבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל וניל כתום ריבה. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 80 מנות. גשו לסופר וקנו לימונים, תפוזי טבור, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 136 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, לכבות את החום ולאפשר צנצנות לנוח במים חמים. בינתיים, לשים את החישוקים ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים; להסיר מחבת מחום ולאפשר חישוקים ועפעפיים לנוח במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שטוף את התפוזים והלימונים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
הסר את הקליפות ברבעונים לחתוך אותם דק לאורכו. כאשר כל הקליפות נחתכות, בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות מעט יותר.
6
שים את הקליפות בסיר גדול ולהוסיף 2 1/2 כוסות מים וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
עם סכין חדה, לפצל את שעועית וניל פתוח לאורכו לגרד את הזרעים לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את שעועית וניל לסיר ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בינתיים, בערך לקצוץ את התפוזים ולימונים ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
מעבירים את הפרי למעבד מזון ודופק עד שהוא קצוץ באופן שווה אבל עדיין קצת גס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מוסיפים את הפרי לסיר עם הקליפות וחוזרים לרתיחה. מכסים ומרתיחים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
למדוד 4 1/2 כוסות של תערובת הפירות. הקפד לקבל תערובת טובה של קליפה, פירות, ומיץ. להשליך תערובת פירות הנותרים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
להחזיר את שמורות 4 1/2 כוסות תערובת פירות לסיר. מערבבים בפקטין וחוזרים לרתיחה. להרתיח במרץ במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את הסוכר בבת אחת ומערבבים עד בשילוב. מערבבים בחמאה. חזור לרתיחה מהירה, ערבוב לעתים קרובות, ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
16
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת