וסרטני השרימפס
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם יין, לימונים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי לאחד, ו שרימפס Scampi.
הוראות
מרתיחים מים עבור פסטה; יש את זה מוכן.
מחממים שמן זית וממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים במשך שתיים או שלוש דקות, או עד בצל הם שקופים.
מוסיפים שרימפס, ואז מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות. לסחוט מיץ לימון.
מוסיפים יין, חמאה, מלח ופלפל ורוטב חריף. מערבבים ומפחיתים את החום לנמוך. לזרוק פסטה שיער מלאך לתוך המים הרותחים. לבשל עד הרגע סיימתי / אל דנטה.
מסננים, שומרים כוס או שתיים ממי הפסטה.
מוסיפים פסטה וזורקים, מוסיפים טיפת מי פסטה אם צריך לדלל אותה. טעם לתבלינים, הוספת מלח ופלפל במידת הצורך. למעלה עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה טחון ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.