ז'קטים של פשטידת רועים
אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, ידית של חמאה, קרטון בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ז'קטים של פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו מעילי נקניקיות דביקים.
הוראות
שים את תפוחי האדמה במיקרוגל על גבוה (750W) במשך 20 דקות עד מבושל דרך. בעוד הם מבשלים, להטות את הבשר והבצל לתוך מחבת ומבשלים על הכיריים במשך 10 דקות עד הבצל הוא זהוב ואת הבשר איבד את צבעו הוורוד. להתיז ברוטב ווסטרשייר ולבשל במשך 1 דקה, ואז לשפוך את המניה ולסחוט את עגבניות טהורות.תן מערבבים טוב כדי לפזר את הטהור, ואז לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד הבשר רך.
חותכים כל תפוח אדמה לשניים וגורפים את הבשר לקערה, ומשאירים שכבה דקה בתוך עור תפוחי האדמה. לשבור את הבשר עם מזלג, ולאחר מכן עונה ומחית בחלב וחמאה עד חלקה וקרם.
שים את תפוחי האדמה בצד העור למטה בדיל צלוי רדוד וכפית בתערובת הבשר. למעלה עם מחית ומפזרים עם הגבינה. גריל עד שהגבינה נמסה והמילוי חם.
מגישים עם ירקות ירוקים מאודים.