זוטות תות בייגלה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תותים, גבינת שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת בראוני בייגלה שתויה, זוטות עוגת תותים, ו זוטות תות בודדים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 4 כוסות תותים וסוכר מגורען בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים עד מבעבע, ואז להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים הנוזל הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את שאר 2 כוסות תותים ומיץ לימון.
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה או לילה.
בינתיים, להפוך את הקרמבל: מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה.
מערבבים 3 כוסות בייגלה, חמאה מומסת, ביצה לבנה, סוכר מגורען, קמח ומלח 1/4 כפית במעבד מזון; דופק עד לקבלת בצק רטוב. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך המחבת מוכנה. לשבור את בייגלה 1/2 כוס הנותרים לחתיכות ולחץ לתוך הבצק.
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין במחבת, ואז לשבור לחתיכות בגודל ביס.
הפוך את השמנת: רק לפני ההגשה, הכה את גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 2 דקות. הכה את השמנת הכבדה בקערה אחרת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 3 דקות. בעדינות לקפל חצי קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ואז לקפל את השאר.
שכבת הקרם, להתפורר ותערובות תות בכוסות בודדות או קערות. כיסוי וצינה, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.