קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio

זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio
פנזוטי קישואים עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-32 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 889 קלוריות. תמורת 2.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קפרזה עוף קלוע עם אטריות קישואים Cacio e Pepe, קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים, וקישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים.

הוראות

1
שוטפים ומייבשים את הקישואים וקוצצים את שני הקצוות. פורסים לעיגולים בגודל 1/16 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על אש בינונית עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את עלי הקישוא והאורגנו ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
6
בקערת ערבוב מערבבים יחד את תערובת הקישואים המבושלים, הביצה, הריקוטה, הפקורינו, אגוז המוסקט והפטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פקורינופקורינו
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מרדדים פסטה לדפים במצב השני הכי דק וחותכים לעגולים בגודל 3 אינץ' עם כוס מים או חותכן פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים 1/2 כף תערובת זוקיני לכל אחד ומקפלים לחצי ירח. ממשיכים עד שמנצלים את כל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זורקים את הפנזוטי למים ומבשלים עד שהפסטה רכה, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת 12 עד 14 אינץ' ומוסיפים את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסננים את הפסטה במסננת ויוצקים לתערובת החמאה. זורקים לציפוי היטב ויוצקים לצלחת פסטה מחוממת. מגלחים קקיו על הפסטה בעזרת קולפן ירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
15
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי