זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio
פנזוטי קישואים עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-32 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 889 קלוריות. תמורת 2.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קפרזה עוף קלוע עם אטריות קישואים Cacio e Pepe, קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים, וקישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים.
הוראות
1
שוטפים ומייבשים את הקישואים וקוצצים את שני הקצוות. פורסים לעיגולים בגודל 1/16 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית עד לעישון.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
7
מרדדים פסטה לדפים במצב השני הכי דק וחותכים לעגולים בגודל 3 אינץ' עם כוס מים או חותכן פסטה.
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת 12 עד 14 אינץ' ומוסיפים את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסננים את הפסטה במסננת ויוצקים לתערובת החמאה. זורקים לציפוי היטב ויוצקים לצלחת פסטה מחוממת. מגלחים קקיו על הפסטה בעזרת קולפן ירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קולף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.