זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio
פנזוטי קישואים עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-32 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 889 קלוריות. תמורת 2.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קפרזה עוף קלוע עם אטריות קישואים Cacio e Pepe, קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים, וקישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים.
הוראות
שוטפים ומייבשים את הקישואים וקוצצים את שני הקצוות. פורסים לעיגולים בגודל 1/16 אינץ' ומניחים בצד.
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על אש בינונית עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ-8 עד 10 דקות.
מוסיפים את עלי הקישוא והאורגנו ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-3 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
בקערת ערבוב מערבבים יחד את תערובת הקישואים המבושלים, הביצה, הריקוטה, הפקורינו, אגוז המוסקט והפטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרדדים פסטה לדפים במצב השני הכי דק וחותכים לעגולים בגודל 3 אינץ' עם כוס מים או חותכן פסטה.
מניחים 1/2 כף תערובת זוקיני לכל אחד ומקפלים לחצי ירח. ממשיכים עד שמנצלים את כל הפסטה.
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זורקים את הפנזוטי למים ומבשלים עד שהפסטה רכה, כ-3 עד 4 דקות.
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת 12 עד 14 אינץ' ומוסיפים את עלי המרווה.
מסננים את הפסטה במסננת ויוצקים לתערובת החמאה. זורקים לציפוי היטב ויוצקים לצלחת פסטה מחוממת. מגלחים קקיו על הפסטה בעזרת קולפן ירקות ומגישים.
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.