זוקיני פרמזן מתאבן
מתאבן זוקיני פרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, שיני שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מתאבן זוקיני, פרמזן אספרגוס פרושוטו פילו ספירס מתאבן, ו מתאבן שום קישואים (Koosa Mutabbal) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים קישואים בסיר עם על 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מסננים קישואים ומעבירים לקערה גדולה. מחית עם מזלג, ולאחר מכן להעביר מסננת רשת בסדר או מסננת, לחיצה לשחרר עודפי מים. חזור לקערת הערבוב.
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד להשחמה קלה להיזהר לא לשרוף את השום.
הסר מהחום, מערבבים לתוך הקישואים.
מערבבים את הביצים, גבינת פרמזן, פירורי לחם, ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל.
חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שאר החמאה.
יוצקים את תערובת קישואים לתוך המנה, ולהתפשט באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד במרכז משחימים קלות על גבי, כ 45 דקות. אפשר להתקרר, לחתוך לריבועים, ולשרת.