זיגוג סויה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, אטריות רוטב סויה, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את עמילן התירס עם המים. בסיר קטן, לטאטא את רוטב הסויה עם סאקה, מירין וסוכר. להביא לרתוח על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מקציפים בתערובת קורנפלור ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, בערך 2 דקות יותר.
להעביר את הזיגוג לצנצנת חסינת חום ולתת מגניב לחלוטין.