זיטו (זיטו/קולג'יבו) - פודינג חיטה סרבי
זיטו (זיטו/קולג'יבו) - פודינג חיטה סרבי הוא קינוח שמגיש 3. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 100 גרם שומן, ובסך הכל 1533 קלוריות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם פירות יער, שקדים פרוסים מולבנים, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'וואפי הסרבי, כרוב סרבי, ו סלט תפוחי אדמה סרבי.
הוראות
הביאו קומקום מים לרתיחה. המשך למלא ולחמם לפי הצורך כמקור המים בהרתחת החיטה.
מניחים גרגרי חיטה בסיר של 2 עד 3 ליטר. מכסים במים, כשני סנטימטרים מעל מפלס הגרגרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת ומניחים לרתיחה למשך 15 שניות.
מוסיפים מים חדשים לחיטה, אותה כמות כמו קודם. חזור על הפעולה עד שהבאת חיטה ומים לרתיחה שבע פעמים. במהלך הרתיחה השביעית, מוסיפים את המלח. לא לנקז.
מסירים את התבנית מהאש, מכסים ועוטפים במגבות (ראו הערת קוק).
תנו לנוח בטמפרטורת החדר למשך הלילה.
למחרת, יש לנקז את כל המים שלא נקלטו בן לילה. טוחנים היטב את גרגרי החיטה במעבד מזון או במטחנת בשר. (אם אתה משתמש בבלנדר, אתה חייב לעבוד בקבוצות קטנות מאוד.)
מעבירים חיטה לקערה ומניחים בצד. טוחנים את האגוזים עד שהם עדינים; מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומעבדים עד שהאגוזים יוצרים ארוחה משובחת.
מוסיפים את החיטה הטחונה ודופקים עד לקבלת תערובת אחידה.
כף את קולג ' יבו לכלי הגשה, רצוי קערת זוטות מזכוכית שקופה עם דפנות ישרות.
מקשטים על ידי הדבקת שקדים פרוסים על כל החלק העליון, כמו דורבן.
מקציפים את השמנת בקערת זכוכית או מתכת עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מגישים על ידי כף גדושה בקערות דקורטיביות קטנות או כוסות פודינג, ומעליה בובת קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "