קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

זיטי אפוי

זיטי אפוי
זיטי אפוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 426 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך פטרוזיליה, נקניק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי האפוי הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל ושום וקמח במשך כמה דקות, או עד שמתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים נקניק איטלקי ובשר בקר טחון ומבשלים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
4
מסננים את השומן, משאירים קצת מאחור עבור טעם ולחות.
5
מוסיפים עגבניות, מיץ עגבניות, מלח, פלפל, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדום. מערבבים ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. לאחר מכן, להסיר 3 עד 4 כוסות של הרוטב לקערה אחרת כדי להתקרר. מחממים תנור ל-375 degrees.In קערה נפרדת, לערבב יחד את גבינת ריקוטה, 2 כוסות של מוצרלה מגוררת, פרמזן, ביצה, מלח ופלפל. מערבבים יחד רק כמה פעמים (לא לערבב לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מסננים את הפסטה ושוטפים מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול ולקרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
יוצקים אותו לתוך הקערה עם תערובת הגבינה ולזרוק מעט לשלב (עדיין צריך להיות גושים גדולים.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את רוטב הבשר המקורר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מוסיפים חצי פסטה מצופה צלחת תבשיל גדול או צלחת לזניה. כפית חצי מהרוטב הנותר מעל, ואז למעלה עם חצי גבינת המוצרלה הנותרת. חזור עם שכבה נוספת של פסטה מצופה, את הרוטב, ואת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
10
אופים במשך 20 דקות, או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. (
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מפזרים פטרוזיליה קצוצה על הפסטה לפני ההגשה!)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון