זיתי עם פסטו: זיטי אל פסטו
זיתי עם פסטו: זיתי אל פסטו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 601 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-15 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי בזיליקום שנקטפו, מלח ים, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: זיטי עם פסטו פנטסקו חריף, זיטי אפוי פסטו ונקניק, וזיטי אפוי עם הודו ופסטו.
הוראות
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
בבלנדר שמים את הנענע, קצחי השומר, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, צלפים, עגבניות, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום וחצי משמן הזית. מעבדים בהתפרצויות קצרות עד לקצוץ גס. מפעילים את הבלנדר על מהירות מלאה ומטפטפים פנימה את יתרת השמן. מעבדים עד כמעט חלק, כדקה.
מוציאים את הפסטו שנוצר מהבלנדר ומניחים בקערה גדולה. מניחים בצד למשך שעה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה עד פשוט אל דנטה.
מסננים היטב ומניחים את הפסטה המבושלת בקערה עם הפסטו, וזורקים כמו סלט לציפוי.
מפזרים על הפסטה את הלוקטלי פקורינו המגורר ופתיתי הצ'ילי. ומגישים.