זיתים מוקרמים מפיכולין
זיתים מוקרמים מפיכולין יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה בצד שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שאלוט, פלפל ורוד, allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו זיתים מוקרמים מפיכולין, ברווז עם זיתים ירוקים מפיכולין, ו זיתים במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה קטנה על חום מתון, ערבוב, עד הזהב חיוור, על 30 שניות.
העברת שום עם כפית מחוררת לקערה קטנה ושמן מילואים בנפרד (כדי למנוע שום מלהמשיך לחום בשמן חם).
מבשלים 1/4 חומץ כוס עם שאלוט וסוכר חום בסיר כבד 1 ליטר, נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם לכ -1 כף, כ 4 דקות.
מוסיפים שום, שמן שום, נשאר 1/2 כוס שמן זית, נשאר 1/4 כוס חומץ, תבלינים, עלי דפנה, שידות, זיתים ולהביא לרתיחה.
העברת תערובת לקערה וקריר כדי להתחמם. זיתים מרנדה, מכוסה ומקורר, לפחות 24 שעות.
אם תרצה, לחמם בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חם.
מעבירים עם כף מחוררת לצלחת הגשה.
זיתים יכולים להשרות עד 5 ימים.