תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטה דג מתובל za ' aatar עם תרד. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, סומאק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זעתר-פיתה מתובלת, זעתר-ירקות בגריל מתובלים, ו זעתר פקאן מתובל וקערת ארוחת בוקר קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
פילה דגים יבש ומפזרים את שני הצדדים עם שפשוף תבלין זעתר.אתה לא תשתמש בכל זה. חלק ילך לתוך הרוטב בעת הבישול ואתה כנראה יהיה קצת שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
זעתר
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
2
בסיר גדול (בסופו של דבר תשים את הפסטה במחבת זו, כך שזה צריך להיות גדול.), שמן חום על חום בינוני, וצלי שאלוט, בצל ושום עד רך אבל לא השחמה, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגבניות ויין, ומגבירים את החום כך שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות. מערבבים בערך כף זעתר ומוסיפים תרד, ערבוב עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
זעתר
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מרתיחים מים מלוחים לפסטה. בעוד המים עולים לרתיחה, לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ', ולשים דגים ותבלינים לתוך רוטב עגבניות. מערבבים כך חתיכות דגים מכוסים לחלוטין. מערבבים זיתים קצוצים ופתיתי פלפל אדום (או פלפל חלב).
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלב
זיתי קלמטה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
5
לבשל את הפסטה רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מסננים פסטה, שומר על 1/4 כוס מי פסטה במקרה שאתה צריך את זה לרוטב (אני לא.). מערבבים פסטה ברוטב, דואגים להשאיר דגים בחתיכות גדולות למדי. לטעום ולהתאים תיבול. ייתכן שתרצה להוסיף מלח ופלפל או יותר תיבול za ' tar.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
זעתר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
7
כדי לשרת, כפית פסטה עם רוטב על צלחת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה,גרידת לימון ושומשום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.