זר חג המולד פודי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך תמצית ונילן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: זר סלט חג המולד, זר סלט חג המולד, ו זר חג המולד צמחוני.
הוראות
בסיר על אש נמוכה מבשלים ומערבבים חלב ושוקולד צ ' יפס עד שהשוקולד נמס והתערובת מסמיכה מעט, כ -6 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזים ווניל. מצננים עד שהוא מככב להתייצבות, בערך 15 דקות. מרפדים תבנית בנייר שעווה. כפית תערובת שוקולד על ידי 2 כפות לתוך תלוליות קטנות כדי ליצור זר. מקשטים בדובדבנים. מצננים עד ליציבות; מגישים צונן.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 70 דולר.
![ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.