זר לחם בועה
צריך לחם צמחוני? זר לחם בועה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 217 קלוריות. מתאים ל-32 ומחירו 34 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, מלח, דובדבנים מסוכרים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו לחם קופים קרמל (המכונה גם לחם בועה), לחם בועה, ו לחם זר חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים 1 כף סוכר במים.
מוסיפים חלב, 2/3 כוס חמאה, ביצים, מלח ושאר הסוכר. מערבבים מספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה; צורה לתוך 1-1/2-ב. ביצים. מחלקים מחצית מהכדורים בין שני 10 אינץ ' משומנים. מחבתות צינור מחורצים. בכל תבנית מסדרים 1/4 כוס דובדבנים ברווחים בין הכדורים; מפזרים כ 1/3 כוס פקאן. ממיסים את יתרת החמאה; מזלפים 1/4 כוס על כל תבנית. חזור על השכבות פעם אחת. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
בינתיים בסיר מחממים את מרכיבי הסירופ. מטפטפים לאט על כיכרות חמות. מצננים 10 דקות לפני שהופכים על מדפי תיל.